Hotel Rebis International dispune de 17 camere cu pat matrimonial care pot fi inchiriate atat in regim single cat si in regim double,2 camere duble twin,1 camera tripla si 2 apartamente.

Camera single dispune de un pat matrimonial, baie in camera, televizor LCD, aer conditionat, incalzire centrala, frigider si . Asigura un confort deosebit, sunt camere intime, perfecte pentru o deplasare in interes de serviciu sau daca sunteti in trecere. Curatenia este o valoare importanta pentru noi, camerele fiind extrem de curate. Camera este aranjata in stil occidental si va imbie la odihna, relaxare sau lucru intr-un mediu placut.

Camera dubla matrimoniala este o camera speciala, pentru cupluri si familii. Este o camera spatioasa, cu un pat dublu matrimonial, cu terasa si baie in camera. Camera este dotata cu televizor LCD, aer Conditionat, incalzire centrala, cabina de dus cu hidromasaj, frigider , fiind perfecta pentru o vacanta cu familia sau alaturi de cei dragi. Camerele au un design deosebit si diferit, avand fiecare o personalitate distincta. Va invitam sa ne vizitati si sa va bucurati de liniste, discretie, relaxare, mancare buna si mai mult decat o camera - o experienta de bun gust, confort si eleganta, la preturi extrem de accesibile.

Camera dubla twin dispune de doua paturi, e perfecta pentru cei aflati in delegatie, care vor sa lucreze impreuna sau pentru cei care vor extra confort – fiecare intr-un pat. Camerele sunt dotate pentru maxim de confort, dispunand de frigider , televizor LCD, aer conditionat, incalzire centrala, cabina de dus cu hidromasaj, internet wireless free. Camerele sunt noi, cu mobilier si design modern, care va vor inspira confort, eleganta provenita din simplitate.

Camera tripla dispune de 3 paturi, e perfecta pentru cei aflati in delegatie, care vor sa lucreze impreuna sau pentru cei care vor extra confort – fiecare intr-un pat. Camerele sunt dotate pentru maxim de confort, dispunand de frigider , televizor LCD, aer conditionat, incalzire centrala, cabina de dus cu hidromasaj, internet wireless free. Camerele sunt noi, cu mobilier si design modern, care va vor inspira confort, eleganta provenita din simplitate.

Apartamentul este camera ce intruchipeaza luxul si eleganta, avand un design occidental excelent, te duce cu gandul la relaxare, vacanta si excelenta la superlativ. Apartamentul este format dintr-un living si un dormitor, fiind extrem de spatios si bine aranjat. Este potrivit pentru familii cu copii, oaspeti deosebiti si cupluri. Camera se bucura de dotari foarte bune, televizor LCD, Frigider , aer conditionat, incalzire centrala, cabina de dus cu hidromasaj, toate fiind noi si usor utilizabile.

 

 * Micul dejun se servesete a la carte, zilnic in restaurantul hotelul intre orele 7.00-10.00.


Rezervare rapidă

Nume şi prenume: *
Telefon: *
E-mail: *
Data sosirii: *
Data plecării: *
Adulti: * Copii: *
Mic dejun: *
Tip cameră: *
5+3 =