Restaurant

Brăila,
Lacu Sărat

În atmosfera caldă şi confortabilă a restaurantului Relamara puteţi savura clipe de relaxare, discuţii cu prietenii şi muzică bună. Restaurantul poate fi un cadru perfect pentru evenimente speciale precum nunti, aniversări sau petreceri, iar terasa este locul ideal pentru mic dejun, prânz şi cină.

Restaurant şi terasă Relamara

Meniul restaurantului este variat şi echilibrat. Te îmbie cu preparate tradiţionale româneşti precum ciorbe, supe, grătar şi mititei îmbinate cu preparate delicioase din bucataria internaţională. Restaurantul poate fi o locaţie potrivită pentru iubitorii de preparate din peste. Ospitalitatea şi profesionalismul personalului, completate de indemanarea şi priceperea celor mai buni bucatari, vă vor convinge ca aţi făcut cea mai bună alegere. Seara, la cină, puteţi asculta muzică live, formaţia noastră având un repertoriu diversificat pentru a satisface orice preferinţe muzicale.

Cu o experienţă de peste 15 ani în domeniu, sub semnul seriozităţii şi al profesionalismului, am reuşit să câştigăm respectul şi aprecierea nenumăraţilor clienţi care ne-au trecut pragul. Pentru a vă convinge de ambianţa plăcută şi de calitatea serviciilor noastre, vă aşteptăm cu drag!