Servicii si Facilitati

Nu vă oferim doar camere pentru a sta. Vă oferim un mediu astfel încât să puteți
experimenta cel mai bun timp într-o vacanță cu noi. Intrați în hotelul nostru și bucurați-vă de o zi reconfortanta liberă cu noi.

Facilitati

Hotelul Rebis este infiintat in anul 2013 prezentandu-se unul dintre cele mai atractive unitati de cazare din categoria hoteluri de 3 stele din Braila.

21731195_1910537889263198_4505544241157386021_n

Wi-Fi Gratuit

Confortul clienților noștri primează și de aceea suntem atenți la toate nevoile lor. În contextul realității actuale este necesară conectarea cu toate mediile care fac obiectul targeturilor noastre. Astfel că în hotelul nostru veți beneficia de servicii wireless non stop și gratuit.

h3

Aer condiționat

Nu de multe ori, în calea unui somn plăcut stă temperatura sufocantă din interior, influențată de valorile ridicate de afară. Condiția esențială pentru obținerea unui randament optim și a unei odihne placute este calitatea ambientală, la o temperatură optimă. Pentru aceasta, camerele noastre sunt dotate cu aparate de aer condiționat ușor de folosit în funcție de preferințe.

h2

Bar și Restaurant

Recunoștința noastră față de alegerea dumneavoastră de a opta pentru serviciile noastre este oglindită în oferirea unui pachet ce presupune aplicarea unei reduceri a costurilor, ce variază în funcție de varianta preferată de dumneavoastră.

h1

Parcare privata

O grijă în minus înseamnă o ședere mai relaxantă. Punem la dispoziția clienților noștri, în acest scop, parcare sigură și fără costuri, acoperind un număr de 12 mașini.

computer

Recepție 24/7

Acesta este locul unde clienții au primul și ultimul contact cu hotelul care oferă servicii de cazare. Personalul nostru este calificat și canalizat pe nevoile clienților. Recepționerii, vobitori a două limbi străine, vor prelua cu interes cererile dumneavoatră.

concierge

Restaurant

Vă invităm să vă bucurați de o masă copioasă departe de agitația orașului. O masă cu prietenii poate fi mai relaxantă, iar o întâlnire de afaceri poate avea un rezultat mai bun dacă se desfășoară într-un cadru potrivit. Meniul variat, cu bucate românești sau specialități internaționale, este săvârșit și servit cu pricepere și profesionalism de cea mai bună echipa.

Alte avantaje și facilități

Cauți mai mult? Ei bine, credem că fiecare oaspete intră în hotelul nostru pentru cea mai bună experiență. Și suntem hotărâți să oferim asta.

h1

Camere cu vedere spre lac

Mancare Hotel rebis

Mancare delicioasa

Plaja Lacul Sarat

Acces rapid la plaja Lacul Sarat

Planificați o experiență de neuitat în Lacul Sarat Hotel Rebis*** International!

Vă putem ajuta să vă adaptați șederea și experiența în bugetul alocat.